Фирма “ПЕЛА” ЕООД е производител на висококачествени ауспуси за масовите марки и модели автомобили .Фирмата притежава своя регистрирана търговска марка PELA®.

Високото качество на произвежданите продукти се гарантира от висококачествените суровини и материали, които се използват в отделните етапи на производствения процес и висококвалифицираният екип от професионалисти, които притежават дългогодишен опит в производството. Производствената дейност на компанията е съсредоточена в гр. Тетевен и близкото до него село Градежница. Заводът, в който е разположено основното производство се простира на площ от 20000м2, а дейността на фирмата е организирана в производствено хале изцяло оборудвано за съответната дейност със застроена площ от 3000 кв. м.

Производственият капацитет на завода с моментните производствени мощности и персонал е 1000-1500бр./месечно в зависимост от асортимента на произвежданите изделия и разполага със складова база в гр. София, намираща се на адрес ул. Житница №23

В процеса на разработване и производство на различните видове ауспуси, фирма “ПЕЛА” се придържа стриктно към изискването за покриване на нормите за изпускателните системи наложени от производителите на съответните марки автомобили и произведените ауспуси отговарят напълно на оригиналните прототипи.

В процеса на  производство на нашите продукти се  използват  материали внос от ЕС с високо качество отговарящи на изискванията на съответните сертифициращи органи.

Влаганите материали във  съответните модели ауспухови системи  са строго съобразени и успешно  конкурират  по-скъпите вносни продукти на известните в тази област фирми производители.  Това  осигурява и гарантира дълъг живот , ефективност и ниско ниво на шума на продуктите с марка  PELA®.

Специфичното запечатване,което сме разработили дава здравина и издръжливост на нашите изделия над обичайната спрямо другите производители.

В производствената програма на фирмата, основно са застъпени ауспуси за масовите марки и модели автомобили: AUDI, BMW ,CITROEN, FIAT, FORD, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, VOLKSWAGEN, както и за  HONDA, ROVER, LADA, MAZDA, MERCEDES, NISAN, SKODA, ТOYOTA и други марки автомобили. Производството на фирмата е ориентирано към максимално покриване на автомобилния парк в България.Ежегодно се усвоява производството на  нови модели ауспуси за различни марки автомобили.

Фирмата предлага  богата гама от заместители на катализатори /универсали / и  универсални корпуси за ауспуси, предназначени за сервизна дейност, с различна форма (кръг или овал), със съответна  дължина на корпуса  и диаметри на вътрешните тръби от 38мм до 50мм , като в процес на разработка са и такива с диаметри на тръбите до 60 мм .Фирмата също така е в състояние да изпълнява и малки серии от корпуси по индивидуална поръчка на клиента. Като съпътстващи продукти се предлагат  и различни преходници и сглобки използвани  в ауспуховите системи.

От началото на 2015г. фирма “ПЕЛА” започна да предлага на пазара на своите клиенти нов продукт – заместители на катализатори  , а именно универсали с изграден вход за монтаж на ламбда сонда,  който на този етап не се предлага от други производители / конкуренти / .

Вече 10 години нашето присъствие на пазара на ауспухови системи за България е продиктувано от факта, че много малко български фирми предлагат този продукт на пазара. Всеки продукт на фирма „ПЕЛА” е с гаранция от 2 години от датата на закупуването при правилен монтаж от специализиран сервиз и експлоатационен срок повече от 5 години независимо от вида на горивото. На фона на това , че над 80% от българите управляват автомобили произведени преди 10 и повече години, нуждата от качествени ауспуси е осезаема и е нормално да се заложи на български продукт!Нашият екип ще осигури производството , както и количествата необходими на всеки наш партньор! Нашето производство е регулирано, съобразено с финансовите възможности на всеки клиент.

Неоспорими факти за продуктите с марка  PELA® :

  • 100% ОЕ еквивалент
  • Уникален запечатващ шев на корпусите , гарантиращ определена херметичност
  • Доказали през годините своята надеждност, високо качество и станали необходимо условие за извършване на един качествен  ремонт по ауспуховата система.
  • Устойчиви на корозия – дълъг живот.
  • Лесни за монтаж.
  • 24 месеца гаранция – без аналог в съотношението цена-качество.

Екипът на фирма „ПЕЛА” е отворен и за предложения и от страна на всеки партньор , защото нашите клиенти са и Ваши клиенти !!! Ние сме екип от професионалисти, които вече 10 години участват в производството и търговията на ауспухови системи за България!